Wij zijn in verlof van ma 3 tot en met zat 8 juni

Hifihome logo
Sony

Sony tv’s

Sony staat bekend om zijn kwalitatieve televisies, van 4K HDR tot de nieuwste technologische hoogstandjes zoals Acoustic Surface Audio.

Ontdek de perfecte balans tussen helderheid, kleuren en contrast die Sony tv’s bieden. Bij Hifihome brengen we het topaanbod van Sony tv’s naar jou toe. 

Wat maakt Sony zo uniek?

Beeldkwaliteit

Sony's befaamde reputatie rust op zijn indrukwekkende beeldkwaliteit. Met geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën leveren Sony TV's levendige kleuren, diepe zwarttinten en indrukwekkende helderheid.

Beeldkwaliteit

Acoustic Surface Audio

Acoustic Surface Audio

Sony staat bekend om zijn strakke ontwerpen en hoogwaardige bouwkwaliteit. De esthetiek van de TV's wordt vaak geprezen en ze zijn goed gebouwd.

Design en Bouwkwaliteit

Design en Bouwkwaliteit

Bowers & Wilkins staat bekend om het combineren van hoogwaardig vakmanschap met een elegant design.

High Dynamic Range (HDR)

Sony was een van de pioniers op het gebied van HDR-technologie op televisies. Hun HDR-ondersteuning zorgt voor een breed kleurenbereik en verbeterde contrasten, waardoor scènes nog meer tot leven komen.

High Dynamic Range (HDR)

Sony ervaren bij
Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Sony tv.

Ontdek hier onze andere merken