De winkel zal gesloten zijn van maandag 22/07 tot en met maandag 29/07. Terug tot uw dienst dinsdag 30/7 vanaf 10 uur. We wensen jullie alvast een prettig verlof toe! Het Hifihome team

Hifihome logo
Bowers & Wilkins luidsprekers

Bowers & Wilkins luidsprekers

Bij Hifihome werken we al ruim 50 jaar met dit gerenommeerde luidsprekermerk. Voor de ware audiofielen hebben we zelfs een speciaal akoestisch ingerichte luisterruimte voor het beluisteren van de Bowers & Wilkins 800 Diamond Series.

Bowers & Wilkins, opgericht in 1966 door John Bowers, is zowel een speler in de midden- als topklasse. Met hun uitgebreide portfolio is er voor elke ruimte een oplossing te vinden, van luidsprekers tot surround systemen, en zelfs draadloze speakers. 

Wat maakt Bowers & Wilkins zo uniek?

Een fenomeen

Een opmerkelijk fenomeen dat inmiddels wereldwijd de marktleider is geworden. Bowers & Wilkins werd oorspronkelijk opgericht in 1966 door John Bowers.

Een fenomeen

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Bowers & Wilkins incorporeert geavanceerde technologieën in hun producten, waaronder hun zelf ontwikkelde drivers en materialen.

Hifihome Johan

Bowers & Wilkins ervaren
bij Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Bowers & Wilkins speakers.

Ontdek hier onze andere merken