De winkel zal gesloten zijn van maandag 22/07 tot en met maandag 29/07. Terug tot uw dienst dinsdag 30/7 vanaf 10 uur. We wensen jullie alvast een prettig verlof toe! Het Hifihome team

Hifihome logo
HifiHome Hifi voor iedereen

Hifi speakers, Hifi versterkers en nog veel meer Hifi audio!

Bij Hifihome vinden we dat iedereen van prachtig geluid moet kunnen genieten. Daarom zijn niet enkel gepassioneerde audiofielen welkom, maar ook enthousiaste nieuwkomers.  

Onze missie is kristalhelder: hoogwaardige Hifi audio toegankelijk maken voor alle muziekliefhebbers! 

Ontdek al onze producten

Ook in ons aanbod

Projectoren

Hoofdtelefoons

Compacte hifi systemen

Beugels

Liftsystemen

Wat maakt Hifihome zo uniek?

Oplossingsgericht

Wij staan bekend om onze oplossingsgerichte aanpak. Onze experts begrijpen jouw audiovisuele behoeften en leveren maatwerk voor een perfecte geluids- en kijkervaring.

Oplossingsgericht

B2B én B2C

B2B én B2C

Als bedrijf kan u ook altijd terecht bij Hifihome voor onze totaalprojecten. Zo namen we de audiovisuele installaties van vele winkels, hotels en andere bedrijven al voor onze rekening.

HiFi kennis

HiFi kennis

Met meer dan 55 jaar ervaring durven we ons weldegelijk hifi-experts te noemen. Door onze langdurige geschiedenis bieden wij kwaliteitsvolle producten, diensten en advies aan.

8 luisterruimtes

Met 8 verschillende luisterruimtes is er voor ieder wat wils. Breng zeker uw favoriete muziek mee voor de ultieme luistertest in onze speciaal akoestisch ingerichte luisterruimtes.

8 luisterruimtes

Totaalprojecten

Wij bieden zowel particuliere als professionele klanten een totaalpakket aan waarbij wij van begin tot einde uw volledige audiovisuele installatie realiseren.

Totaalprojecten

Technische dienst

Technische dienst

Onze technische dienst, biedt uitstekende nazorg: van het ophalen en terugplaatsen van uw defecte toestellen tot het gebruik van vervangende apparatuur.

Voor ieder wat wils

HifiHome Hifi voor iedereen Team

Bij Hifihome vind je een gevarieerd aanbod dat aan ieders wensen voldoet, zowel online via onze webshop als in onze fysieke winkel. Daarnaast bieden we een handige copiebank aan waar wij voor u videocopies maken van eender welk formaat. We staan ook open voor samenwerkingen met architecten, meubelmakers, installateurs, elektriciens en keukenbouwers om audiovisuele projecten tot een goed einde te brengen. 

Samenwerking

Wij adviseren u graag bij al de audiovisuele noden van uw klanten.

Webshop

Ook kan u ons altijd contacteren over toestellen die niet op de webshop staan. 

Copiebank

U kan videokopies laten maken naar een DVD, USB stick of harde schijf.

Ondertussen genieten zij met volle teugen van hun favoriete Hifi audio en films

Wat een super service, wat een pracht van een installatie, wat een ongelooflijk sound (en de boxen zijn nog aan het inspelen). Super tevreden over het volledige pakket!

Quote

Ik ben zeer tevreden met de aankoop. Ook de installatie door Franky was top. Bedankt voor de goede begeleiding bij de beslissing om tot deze aankoop over te gaan.

Prima dienst, dank je. Installatie is goed verlopen. Bravo Hifihome!

Zeer tevreden over de Marantz cd-netwerk player. Nog meer tevreden over Franky zijn inspanning om boven wifi te krijgen. Dank aan jullie team.

Ja hoor, en of … heel erg tevreden! Het is een streling voor het oor! Met dank ook aan Dirk die dat allemaal heel netjes en vriendelijk gedaan heeft. 

Hifihome Johan

Jouw favoriete muziek
nog intenser beleven?

Bij Hifihome nodigen we je uit om onze collectie luidsprekerkabels te ontdekken. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf de verscheidenheid aan audiokabels die we aanbieden.