De winkel zal gesloten zijn van maandag 22/07 tot en met maandag 29/07. Terug tot uw dienst dinsdag 30/7 vanaf 10 uur. We wensen jullie alvast een prettig verlof toe! Het Hifihome team

Hifihome logo
Sonus Faber

Sonus faber luidsprekers

Met een erfenis die teruggaat tot de jaren 80, heeft Sonus Faber een reputatie opgebouwd van ambachtelijk vakmanschap en verfijnde esthetiek. De combinatie van geavanceerde technologieën en traditioneel vakmanschap maakt Sonus Faber-speakers geliefd wereldwijd.

We nodigen je graag uit om de meesterlijke prestaties en het unieke ontwerp van Sonus Faber zelf te komen ervaren. Dompel jezelf onder in de wereld van Sonus Faber bij Hifihome. 

Wat maakt Sonus faber zo uniek?

Italiaans design

Het merk combineert verfijnde Italiaanse esthetiek met hoogwaardige audioprestaties. Sonus faber speakers zijn niet alleen qua geluid uitmuntend, maar ook qua visueel ontwerp en afwerking.

Italiaans design

Handgemaakte speakers

Handgemaakte speakers

Sonus Faber staat bekend om het vakmanschap achter hun speakers. Elk product wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, met aandacht voor elk detail.

Natuurlijke geluidsweergave

Natuurlijke geluidsweergave

Sonus Faber-speakers streven naar een natuurlijke, bijna live-achtige geluidsweergave. Ze zijn gericht op het reproduceren van geluid dat zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke uitvoering komt.

Geavanceerde Technologie:

Ondanks hun nadruk op traditioneel vakmanschap, integreert Sonus Faber ook geavanceerde audiotechnologieën in hun producten om optimale prestaties te leveren zonder afbreuk te doen aan het esthetische ontwerp.

Geavanceerde Technologie:

Hifihome Johan

Sonus faber ervaren bij Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Sonus faber speakers.

Ontdek hier onze andere merken