De winkel zal gesloten zijn van maandag 22/07 tot en met maandag 29/07. Terug tot uw dienst dinsdag 30/7 vanaf 10 uur. We wensen jullie alvast een prettig verlof toe! Het Hifihome team

Hifihome logo
Marantz

Marantz

Als autoriteit op het gebied van versterkers, AV-receivers en een scala aan randapparatuur, waaronder netwerkspelers, CD-spelers en meer, staat Marantz bekend om zijn degelijkheid en kwaliteit. Vooral geliefd zijn hun befaamde AV-receivers, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Hun filosofie? “Because Music Matters.” 

Bij Hifihome kan je hun indrukwekkende assortiment ontdekken waarbij ze een eigen, kenmerkende klank voortbrengen, waar ze al sinds 1953 trouw aan blijven. 

Wat maakt Marantz zo uniek?

Het meest muzikale geluid

Marantz is continu op zoek naar het meest muzikale geluid. Dit geluid bezit een nuance en textuur die je niet alleen hoort, maar vooral voelt en direct herkent, een ervaring die je diep van binnen raakt.

Het meest muzikale geluid

Sinds 1953

Sinds 1953

Marantz viert in 2023 hun 70-jarig bestaan. Hun toewijding om geluid in zijn meest pure vorm vast te leggen begon zeven decennia geleden en blijft tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor hen.

Ambassadeur Max Richter

Ambassadeur Max Richter

Max Richter, een van de meest opmerkelijke figuren in de hedendaagse muziek, slaat de handen ineen met Marantz om muziekliefhebbers te inspireren om op een andere manier naar geluid te luisteren.

Van New York tot Japan

De Sound Masters hebben van New York tot Japan de kunst van geluid geperfectioneerd. In het Japanse dorp Shirakawa wordt alles vervaardigd met componenten die zowel krachtig als verfijnd zijn en consistent een ongeëvenaarde luisterervaring bieden.

Van New York tot Japan

Marantz ervaren bij
Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Marantz versterkers.

Ontdek hier onze andere merken