De winkel zal gesloten zijn van maandag 22/07 tot en met maandag 29/07. Terug tot uw dienst dinsdag 30/7 vanaf 10 uur. We wensen jullie alvast een prettig verlof toe! Het Hifihome team

Hifihome logo
Pro-Ject

Pro-Ject platenspelers

Dit Oostenrijkse merk van platenspelers heeft een stevige positie veroverd in de audio-industrie. Opgericht in 1990 door Heinz Lichtenegger, begon het als een initiatief om eenvoudige platenspelers aan te bieden voor een toegankelijke prijsklasse. 

Nu is het uitgegroeid tot een vooraanstaande speler die de platenspeler opnieuw tot leven brengt. Ontdek de essentie van muzikaliteit bij Hifihome met de veelgeprezen draaitafels van Pro-Ject. 

Wat maakt Pro-Ject zo uniek?

Eenvoud en kracht

Pro-Ject wil klanten het recht teruggeven om te kiezen wat ze nodig hebben, zonder hun producten te overladen met overbodige functies.

Eenvoud en kracht

Klassiek en modern

Klassiek en modern

Pro-Ject moderniseert platenspelers maar behoudt alle traditionele elementen van een uitstekende platenspeler verpakt in een ingetogen ontwerp. Op die manier bereiken ze een eersteklas analoge muziekweergave.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ze staan bekend om het bieden van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Pro-Ject streeft ernaar om hoogwaardige platenspelers en audioproducten toegankelijk te maken voor een breder publiek.

De beste analoge ervaring

Het Oostenrijkse Pro-Ject werd opgericht in 1991, tijdens de opkomst van de CD-spelers. Vinyl werd beschouwd als verouderd en dood, maar toch behield Heinz Lichtenegger zijn geloof in platenspelers.

De beste analoge ervaring

Hifihome Johan

Pro-Ject ervaren bij Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Pro-Ject platenspelers.

Ontdek hier onze andere merken