Wij zijn in verlof van ma 3 tot en met zat 8 juni

Hifihome logo
McIntosh

McIntosh

tap binnen in de wereld van McIntosh. Al meer dan 70 jaar een prestigieus merk binnen high-end audio, waar muzikaliteit altijd centraal heeft gestaan. De rijke geschiedenis van McIntosh is doordrenkt met kennis, ervaring en diepgaande expertise. 

Bij McIntosh streven ze naar een neutrale en authentieke klank, doordrenkt met een live-gevoel dat de ziel van de muziek vangt. Kom langs bij Hifihome om dit te ervaren! 

Wat maakt McIntosh​ zo uniek?

High end

Mcintosh staat hoog aangeschreven vanwege zijn legendarische geluidskwaliteit. De producten leveren een indrukwekkende geluidsweergave met een uitstekende dynamiek, helderheid en precisie.

High end

Handgemaakt

Handgemaakt

Elk apparaat wordt met precisie en vakmanschap met de hand geassembleerd en getest door ervaren technici. Deze toewijding aan handmatige productie draagt bij aan uitzonderlijke kwaliteit en zorgvuldigheid.

Iconisch design

Iconisch design

Het kenmerkende esthetische ontwerp van Mcintosh-producten is onmiskenbaar. De blauwe VU-meters, glazen frontpanelen en robuuste constructie vormen een iconische uitstraling die luxe uitstraalt.

Sinds 1949

Dit bijzondere merk, opgericht in 1949 door Frank McIntosh, begon zijn reis met de productie van versterkers. McIntosh koestert zijn erfgoed, wat zich vertaalt in betrouwbare en tijdloze apparaten die lang meegaan.

Sinds 1949

Hifihome Johan

McIntosh ervaren bij Hifihome in Brugge?

Kom zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak en ontdek het prachtige geluid met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte McIntosh versterkers.

Ontdek hier onze andere merken