AV totaaloplossing voor bedrijven:

Hifihome - Audiovisual Solutions - AV totaaloplossing voor bedrijven

Als audiovisueel systeem integrator kan uw bedrijf, organisatie, horeca, hotel of openbaar bestuur bij  Hifihome terecht voor al uw audiovisuele projecten op maat. Wij bieden u een totaalconcept volgens uw wensen en budget.

 

Hifihome bestaat 55 jaar. Wij beschikken dan ook over de perfecte know-how om als gespecialiseerde partner u te begeleiden in de realisatie van uw project.

 

Na een uitgebreid gesprek en studie van het project bezorgen wij u een gedetailleerde offerte. Samen overlopen we met u het volledige voorstel om er zeker van te zijn dat het concept volledig aan uw wensen beantwoord. 

 

Na goedkeuring zorgen wij voor de volledige coördinatie met de betrokken partijen. Een gedetailleerd bekabelingsschema wordt aan de elektricien bezorgd samen met de specifieke kabels en eventuele audiovisueel materiaal die reeds vooraf moet ingebouwd worden.

 

Onze projectcoördinators volgen het verloop verder op de voet om eventuele problemen op tijd op te merken en bij te sturen.

 

Als eindfase staan wij in voor een perfecte installatie, integratie en programmatie van uw systeem. Na een grondige uitleg over de werking van alle apparatuur, bent u klaar om ten volle te genieten.